Alla intressen
iFokus
Annons:
Etikettdiy-tutorials
Läst 3386 ggr
[Tilde]
2015-05-25 23:12

Doftljus får en makeover

Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.

Ett tips om vad du kan göra med ett vanligt tråkigt glasljus.

I badrummet har vi ett vaniljjus stående som jag tyckte blev så fult efter det hade varit tänt. Vi köpte ett nytt ljus till badrummet och hade då det andra ljuset undangömt tills vi skulle tända det igen. Tråkigt, tyckte jag.

Jag beslutade mig för att linda garn runt ljuset som jag fäste med limpistol då och då. Jag lämnade ca en centimeter mot toppen då jag inte ville ha tråd hela vägen upp. Lappen som ni ser på bilden tog jag från en gammal tröja. Jag klippte bara ut den och skrev något på den innan jag limmade fast den på garnet med limpistol. Ett tips är att ta en tändare och elda snabbt över kanterna på lappen så att den inte trådar sig. 

Såhär blev resultatet! Ser lagom hemgjort ut, men väldigt sött! :) Spegeln är förresten en gammal hemgjord en jag gjorde i träslöjden på låg- eller mellanstadiet. Jag har målat om den då färgerna på mosaiken inte var i min stil längre. 😛

Disclaimer! Jag vet inte hur brandsäkert det är med garn runtom. Blir ljuset väldigt varmt är det nog smartare att välja ett material som inte kan fatta eld så lätt. Detta ljus är endast dekoration.

Annons:
Lilolizeit
2015-09-05 22:41
#1

Väldigt sött! Måste införskaffa mig e n limpistol tror jag. :)

// Lilo - medarbetare på akvariefisk & gravid samt sajtvärdinna på bortskänkes

[Tilde]
2015-09-06 01:09
#2

#1 Det låter som en bra idé! De är väldigt praktiska till många projekt 👍

Upp till toppen
Annons: